Βίαιη επίθεση σε gay μπαρ του Λονδίνου – Η αστυνομία αναζητά μάρτυρες

07/07/2018
από

Βίαιη επίθεση σε gay μπαρ του Λονδίνου αφήνει το μέλος του προσωπικού με κάταγμα κρανίου. Δύο άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν. Η αστυνομία αναζητά μάρτυρες.

Η αστυνομία του Λονδίνου κάνει έκκληση για βοήθεια μετά από τη βίαιη επίθεση στο Eagle London στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο χώρος βρίσκεται στο Vauxhall του νότιου Λονδίνου. Το περιστατικό συνέβη στις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Κάθε Κυριακή βράδυ το Eagle London οργανώνει βραδιά Horse Meat Disco. Πρόκειται για το διασημότερο club του Λονδίνου, που μαζεύει πολύ κόσμο.

Η αστυνομία κλήθηκε στο χώρο γύρω στις 1.50 π.μ.

«Φαίνεται ότι δύο άντρες και μια γυναίκα δυσαρεστήθηκαν, επειδή τους ζητήθηκε να μετακινηθούν από την περιοχή καπνίσματος και στη συνέχεια τους έδιωξαν από το κτίριο, επειδή έκαναν ομοφοβικά σχόλια στους εργαζόμενους» , δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Όταν οδηγούνταν προς την έξοδο, έγιναν βίαιοι και επιτιθέμενοι προς το προσωπικό, προκαλώντας κάταγμα στο κρανίο του ενός εργαζομένου και ένα σπασμένο πόδι σε έναν άλλον.” 

Αξιωματικοί της αστυνομίας έφτασαν εκεί και συνέλαβαν δύο άνδρες, 42 και 30 ετών και μια 20χρονη γυναίκα. Έμειναν υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο και αργότερα απελευθερώθηκαν.

Ο αστυνομικός Detective Constable Phill Govett  δήλωσε: «Το έγκλημα οποιασδήποτε μορφής από μίσος δε θα γίνει ανεκτό από την αστυνομία και θα προβούμε σε όλες τις δυνατές ενέργειες για να οδηγήσουμε τους δράστες αυτών των αδικημάτων στη δικαιοσύνη.»




Δες και αυτό!