To 1o περιοδεύον Pride στον κόσμο έγινε στην Κορνουάλη

28/06/2018
από

Η Κορνουάλη διοργάνωσε το 1ο περιοδεύον Pride του κόσμου, κυμάτησε τη μεγαλύτερη πολύχρωμη σημαία της Αγγλίας, σε 11 πόλεις στις 23 Ιουνίου.

Η εκπληκτική ακτογραμμή του νοτιοδυτικού νομού της Αγγλίας παρείχε ένα απίστευτο σκηνικό, όπου οργανώσεις, διοργανώτριες-τές και εθελόντριες-ντές ξεδίπλωσαν τη σημαία του ουράνιου τόξου πάλι στις θαυμάσιες θαλάσσιες τοποθεσίες του νομού, για να μεταφέρουν το πνεύμα Pride σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
Η αρχή του 1ου περιοδεύον Pride έγινε νωρίς το πρωί με το λεωφορείο, με σκοπό να ολοκληρώσει την προγραμματισμένη διαδρομή του μέσα σε 24 ώρες. Ξεκινώντας από το Νιουκουέι στις 9 το πρωί, η περιοδεία διήρκησε 11 ώρες, επιστρέφοντας στην Κορνουάλη στις 21:55.
Το λεωφορείο σταμάτησε σε 10 απίστευτες τοποθεσίες: Wadebridge, Launceston, Bodmin, St. Austell, Truro, Falmouth, Heartlands, Hayle, Marazion και Penzance.

«Η Κορνουάλη είναι το πιο αγροτικό τμήμα της χώρας κι έχει πολύ περιορισμένους τρόπους μετακίνησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, η δυνατότητα να φέρουμε το Pride της Κορνουάλης με περιοδεία, την πρώτη στον κόσμο, ήταν ένα απίστευτο επίτευγμα» , δήλωσε ο διοργανωτής του Pride της Κορνουάλης (Cornwall Pride) Matthew Kenworthy Gomes.




Δες και αυτό!