Δολοφονήθηκε “πιθανόν” από τους γονείς του επειδή είπε ότι είναι gay

28/06/2018
από

Οι γονείς «πιθανόν» χτύπησαν το 10χρονο αγόρι τους μέχρι θανάτου, επειδή τους είπε, ότι του αρέσουν τα αγόρια και είναι gay.

Οι γονείς πιθανόν χτύπησαν το 10χρονο αγόρι τους μέχρι θανάτου, επειδή είπε ότι του αρέσουν τα αγόρια , ανέφεραν οι ερευνητές.

Ο μικρός Anthony Avalos βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα. Είχε πεθάνει μετά από μια σειρά τραυματισμών στο κεφάλι του, που η μητέρα του ισχυρίστηκε ότι προήλθαν από πτώση.

Οι γονείς πιθανόν χτύπησαν το 10χρονο αγγελούδι, επειδή είπε ότι είναι gay. Το νεαρό αγόρι είχε στο κορμί του ακόμη και εγκαύματα από τσιγάρα. Τόσο ο Anthony όσο και τα αδέλφια του είχαν κακοποιηθεί επανειλημμένα, σύμφωνα με τους δασκάλους, τους συμβούλους και τα μέλη της οικογένειας.

Ο Brendon Nichols, αναπληρωτής διευθυντής του νομικού τμήματος παιδιών και οικογενειών του Λος Άντζελες, δήλωσε πρόσφατα ότι ο μικρός Avalos είχε ανακοινώσει ότι του άρεσαν τα αγόρια. Η θεία του, Maria Barron, θαύμασε το θάρρος του ανιψιού της. Το coming out του παιδιού “ενισχύει μόνο το πόσο γενναίο παιδί ήταν ο Anthony” , είπε η Barron.

Η θεία είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα αξιωματούχους για τη μητέρα του Avalos, Heather Barron, και τον σύντροφό της, Kareem Leiva. Μάλιστα, ο Leiva είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή κακοποίηση το 2010.

Η Barron περιέγραψε τη φρικτή αντιμετώπιση του Avalos και των αδελφών του από τους κηδεμόνες τους, συμπεριλαμβανομένων των ξυλοδαρμών, των λιμοκτονιών, της σεξουαλικής κακοποίησης, του εγκλεισμού σε μικρούς χώρους και της άρνησης του νερού.

Παρά τους εκπαιδευτικούς, τα μέλη της οικογένειας και τους συμβούλους, που προειδοποιούσαν για την τρομακτική κακομεταχείριση, είναι άγνωστο γιατί ο μικρός Avalos παρέμενε, υπό τη φροντίδα των φερόμενων ως γονέων του.

Ο διευθυντής του τμήματος για την προστασία τς οικογένειας και του παιδιού, Bobby Cagle δήλωσε ότι θα ήταν «πρόωρο» να πει ότι τα βασανιστήρια κι ο θάνατος του Avalos ήταν αποτέλεσμα της αποτυχίας του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας.

Καλό ταξίδι Anthony!




Δες και αυτό!