Ιερέας υποκινεί σε μίσος & βία από άμβωνος στη Ρόδο

21/06/2018
από

Τρικυμία εν κρανίω ο λόγος του παπά-Χρήστου, που υποκίνησε το ποίμνιό του σε βίαιες πράξεις μίσους, κατά των πολιτικών και των gay.

Όλα αυτά συνέβησαν στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμωνος της Ρόδου.

Ενδεικτικά μερικά από όσα είπε καταγράφονται παρακάτω.

Βοήθειά μας και μη χειρότερα!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

& ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ:

ας πάνε αυτοί που ψηφίσανε, αυτοί που κάνουν τα gay party, αυτοί που ένα κοπρόσκυλο, αρχι-π@#στης, που φόρεσε μία κελεμπία, και είχε μπροστά στα γεννητικά του όργανα τον Άγιο Νικόλα, μη σας φαίνεται παράξενο, ναι, ανοίχτε το Face Book, πάτε μέσα και να τα δείτε. Όλοι οι πρόστυχοι, όλοι οι ελεεινοί, ανήκουνε στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ. Τους προδότες. Τους εθνοπροδότες. Που αν τους είχα μπροστά μου θα τους έβγαζα το λαρύγγι εγώ σήμερα. Δυστυχώς. Ας κάνουνε λοιπόν την αρχή σε αυτά που τα λύσανε όλα, να δηλώσουνε και τα παιδιά τους αλλαγή φύλου. Ας κάνουνε την αρχή λοιπόν, αυτά τα κοπρόσκυλα, οι βουλευτές, οι Υπουργοί, όλοι οι τεμπελοχανάδες, όλοι οι κοπρίτες, όλοι που μέσα στη Βουλή είναι ένας βόθρος κι όχι ο ναός της Δημοκρατίας. Καταντήσατε τον ναό της Δημοκρατίας, την Βουλή των Ελλήνων, υπόνομο. Βόθρο. Απόπατο. Αυτοί είναι!

Κι αν είδατε πολλοί από εσάς, ένας βουλευτής του Κοινοβουλίου είχε βγει φωτογραφία μπροστά από τη Βουλή κι είχε ένα φως από πάνω του κι είχε βάλει κόκκινη λάμπα κι έκανε το σήμα αυτό, δηλαδή ότι η Βουλή είναι ένας…οίκος ανοχής. Αυτοί είναι!

Βρέστε μου ένανε που ήρθε κι έδωσε ένα χαρτί σε μία εκκλησία, βρέστε μου έναν άθεο, που να έδωσε ένα κομμάτι ψωμί σε έναν φτωχόνε. Μόνο η Εκκλησία τα κάνει αυτά.

Κάτσαμε σαν τις κότες όλοι μας. Όχι εγώ. Εσείς, που δε μιλάει κανένας σας. Είδατε; Γάμους, λεσβίες να παντρεύονται. Π@#δες να συζούνε και να παντρεύονται. Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Έτσι, μας καταντήσανε. Αυτοί είναι!

Γι’ αυτό, παιδιά μου, συγγνώμη, αλλά εγώ απόψε δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από τη στεναχώρια μου. Στέγνωσε το σώμα, το στόμα μου. Γιατί πουλήσανε τη Μακεδονία μας. […]

Εγώ θέλω μία χάρη: Όταν δείτε πολιτικό μπορείτε να τονε φτύσετε ή είσαστε κότες και θα πάτε να τονε αγκαλιάσετε, “κύριε, Βουλευτά μου” . Ας έρθει εδώ κανείς τους, τους πάει να. Γιατί έχω κάνει δηλώσεις ανοιχτές και δε φοβάμαι και δε ντρέπομαι κανένανε. Είναι ψεύτες. Ό,τι λένε είναι ψέματα. Διδάσκουνε, συνωμοτούνε το τι ψέματα θα μας δώσουνε, να χορτάσουμε με ψέματα και κολοκύθια τούμπανα. Ζωή σε λόγου μας!

Εγώ όμως, επειδής είμαι παπάς με κεφαλαία γράμματα δε σκιάζομαι κανέναν, δε φοβάμαι κανέναν, δεν υπολογίζω κανέναν μπροστά στην αλήθεια. Στο τέλος της θείας λειτουργίας η καμπάνα θα σημάνει πένθιμα. […] Όλα τα χάσαμε. Όλα μας τα πήρανε. Πρέπει να βάλουμε και τσίγκινο σωβρακάκι από μέσα τώρα.” 




Δες και αυτό!