Αυτός ο μπόμπιρας θέλει να γίνει drag queen & σχεδιαστής μόδας 

19/06/2018
από

Ο 7χρονος μπόμπιρας λατρεύει το μέικ-απ, τον χορό, τα κοριτσίστικα ρούχα κι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει drag queen & σχεδιαστής μόδας.

Ο Κούπερ είναι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ και ζει πέρα από τα στερεότυπα του δίπολου των φύλων, με την 24χρονη λεσβία αδελφή του, τη Νίκη, η οποία τον βοήθησε να φτιάξει κανάλι στο youtube και λογαριασμό στο instagram.

Ο Κούπερ θέλει να καταπολεμήσει το στίγμα γύρω από την ιδέα ότι τα αγόρια δεν πρέπει να χρησιμοποιούν μακιγιάζ. Όταν το GSN τον ρώτησε τι του αρέσει περισσότερο στο μακιγιάζ απάντησε:

Μου αρέσει, ότι με το μακιγιάζ, γίνομαι δημιουργικός κι έχει πλάκα” και είπε ακόμη: “Ξεκίνησα το κανάλι μου στο youtube πέρσι το καλοκαίρι. Έβλεπα πολλά makeup tutorials και ήθελα να κάνω το δικό μου, για να δείξω ότι και στα μικρά αγόρια μπορεί να αρέσει το μακιγιάζ.

Έχει πολλά όνειρα για το μέλλον. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει drag queen και σχεδιαστή μόδας. Λατρεύει το RuPaul’s Drag Race, γιατί, όπως λέει:

Μου αρέσει να βλέπω τα ρούχα και το μακιγιάζ τους. Σ’ αυτήν την σεζόν θέλω να κερδίσει η Aquaria, αλλά η αγαπημένη μου ever είναι η Shangela. Όταν μεγαλώσω σίγουρα θέλω να πάρω μέρος κι εγώ, και να κερδίσω.

Χρησιμοποιεί αντωνυμίες στο αρσενικό, αλλά δεν έχει πρόβλημα όταν οι γύρω του του απευθύνονται στο θηλυκό ή με ουδέτερο τρόπο.

Από πολύ μικρή ηλικία έπαιζε με τη ρευστότητα των φύλων. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Έβαζα μία πετσέτα στο κεφάλι μου κι έκανα την Έλσα από το Frozen. Πάντα μου άρεσαν τα κοριτσίστικα παιχνίδια και ρούχα. Ντυνόμουν, αλλά μετά έβαζα τα πραγματικά μου ρούχα.

Παρόλο που η οικογένειά του είναι πολύ υποστηρικτική, δε συμβαίνει το ίδιο και στο σχολείο του. Αναφέρει ότι τα παιδιά της τάξης του είναι πολύ φιλικά, αλλά τα άλλα παιδιά, από το υπόλοιπο σχολείο, τον δείχνουν από μακριά, και πολλές φορές έρχονται να τον ρωτήσουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Εκείνος απαντά: “Είμαι αγόρι που του αρέσουν τα κοριτσίστικα πράγματα κι αυτό είναι το στιλ μου.

Ακόμη σχολιάζει: “Με θυμώνει που με ρωτάνε, γιατί δεν ξέρουν ότι είναι οκ να σου αρέσουν τα κοριτσίστικα πράγματα. Οι γονείς τους χρειάζεται να τους μάθουν ότι είναι οκ και να μην κοροϊδεύουν κάποιο άτομο, επειδή είναι διαφορετικό.” 

Κάτι άλλο που τον εκνευρίζει είναι όταν η δασκάλα του χωρίζει τα παιδιά σε κορίτσια και αγόρια.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!