Gay μπαμπάς μεγαλώνει τρία παιδιά μετά τον θάνατο του συζύγου του

15/06/2018
από

Ο José Rolón μοιράζεται τη συγκλονιστική ιστορία του, για τον σύζυγό του, Tim, και τα τρία παιδιά τους Avery, Lilah και London.

O José, όπως αναφέρει, πάντα ήθελε να γίνει πατέρας. Το 2010 παντρεύτηκε με τον Tim στη Νέα Υόρκη. Έψαξαν για παρένθετη μητέρα και βρήκαν τη Natasia, οπότε έδωσαν κι οι δύο σπέρμα και τελικά απέκτησαν τον Avery, που ήταν βιολογικό παιδί του Tim.

Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να αποκτήσουν κι ένα ακόμη παιδί, αυτήν τη φορά με την προοπτική να είναι βιολογικό παιδί του José.

Όμως, ενώ ήθελαν μόνο ένα παιδί, την ημέρα που πήγαν το ραντεβού με το γιατρό και την Natasia (παρεμπιπτόντως η δωρήτρια των ωαρίων δεν ήταν η ίδια) τους ενημέρωσαν ότι προχώρησαν για δύο έμβρυα, γιατί οι πιθανότητες να προσπαθούσαν μόνο για ένα είχαν πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας (15%) και κατά πάσα πιθανότητα δε θα καταφέρουν να πετύχουν και τα δύο.

Τα κατάφεραν όμως τελικά και τα δύο, όπως διαπίστωσαν μετά από 10 εβδομάδες! Ο Tim ήταν χαρούμενος και χαλαρός, ενώ ο José τα είχε παίξει! Τι θα έκαναν με τρία παιδιά; Πώς θα τα έβγαζαν πέρα;

Την επόμενη εβδομάδα, στις 11 Δεκεμβρίου του 2013, ο Tim έφυγε για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Πάντα καλούσε το πρωί τον José για να τον ξυπνήσει. Εκείνο το πρωινό δεν τον κάλεσε, κι ο José νόμιζε ότι τον είχε ξεχάσει κι ήταν πολύ θυμωμένος μαζί του. Τελικά, την ίδια μέρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία, που τον ενημέρωνε ότι ο José έχασε τη ζωή του, ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, από καρδιακή προσβολή.

Ο José δε μπορούσε να το πιστέψει και δεν ήξερε τι να κάνει και με τα μωρά, που ήταν ήδη 11 εβδομάδων. Έχοντας κι ο ίδιος στερηθεί τον πατέρα του, σε ηλικία 37 ετών, όταν ο José ήταν μόλις 18, και τη μητέρα του στα 41 της, αποφάσισε ότι δεν ήθελε να αφήσει τον Avery μόνο του σ’ αυτόν τον κόσμο. Δεν ήθελε η ιστορία να επαναληφθεί: “Αν εγώ πάθω κάτι, τουλάχιστον ο Avery θα έχει τα αδέλφια του.” Ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης στο μνημόσυνο του Tim, κι επειδή ο περισσότερος κόσμος δε γνώριζε ότι περίμεναν δίδυμα, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ συγκινητική.

Σήμερα, μεγαλώνει μόνος του τον Avery και τις υπέροχες δίδυμες Lilah και London και δηλώνει ότι δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς τα παιδιά του.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!