Για δεύτερη χρονιά ο Trump αγνοεί τον μήνα υπερηφάνειας

07/06/2018
από

Ο Donald Trump και σχεδόν ολόκληρη η διοίκησή του, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αγνοεί τον Ιούνιο, ως μήνα υπερηφάνειας για την κοινότητα των LGBTI ατόμων.

Πέρυσι, δεν είχε κάνει ούτε ένα σχόλια για τον Ιούνιο, ως μήνα υπερηφάνειας. Οι μόνοι, από τη διοίκησή του, που ανέφεραν κάτι σχετικό το 2017, ήταν η Ivanka Trump κι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Rex Tillerson.

Φέτος έχουμε μία από τα ίδια.

Στη λίστα των ανακοινώσεων του Λευκού Οίκου, η διοίκηση αναγνώρισε τον Ιούνιο για πολλά πράγματα. Ο Trump κήρυξε τον Ιούνιο ως μήνα Εθνικής Καραϊβικής-Αμερικανικής Κληρονομιάς, Εθνικό μήνα Ωκεανού, Μήνα Εθνικής Κατοχύρωσης και Μήνα Εκτίμησης της Αφρο-Αμερικανικής Μουσικής.

Για άλλη μια φορά, το μόνο άτομο από τη διοίκησή του, που αναφέρθηκε στον “Pride Month” ήταν ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενώνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για τον εορτασμό του μήνα υπερηφάνειας των Λεσβιών, των Gay, των Αμφί, των Τρανς και των Ίντερσεξ ατόμων (LGBTI) και επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή τους να προστατεύουν και να υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, συμπεριλαμβανομένων των LGBTI» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!