Μία μικρή συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή του «Love, Simon»

0
349

«Το όνομά μου είναι Simon κι είμαι σαν κι εσένα, εκτός από το ότι έχω ένα τεράστιο μυστικό…κανείς δεν ξέρει ότι είμαι gay.»

Η ταινία «Love, Simon» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους την ερχόμενη Πέμπτη από την Οdeon. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Nick Robinson.

O Simon Spier (τον ενσαρκώνει ο Nick Robinson) είναι ένας 17χρονος gay έφηβος, που χαράζει το δικό του μονοπάτι προς μια πιο αυθεντική ζωή.

Ο Simon είναι ακόμη in the closet. Έλα όμως, που ερωτεύεται έναν ανώνυμο συμμαθητή του, γνωστό με το nickname «Blue» μέσω ίντερνετ.

Όταν ένα από τα email του προς τον to «Blue» πέφτει σε λάθος χέρια, ο Simon αναγκάζεται να βρει έναν τρόπο να ανοιχτεί στις φίλες του σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό — οι οποίες περιλαμβάνουν την Katherine Langford (που έπαιζε στο “13 Reasons Why”) και την Alexandra Shipp (από το “X-Men: Apocalypse”) — αλλά και στους γονείς του (Jennifer Garner και Josh Duhamel) .

Διάβασε επίσης

Η ταινία «Love, Simon» που περιμένουμε το 2018

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!