Οι straight άνδρες κάνουν αρκετό gay σεξ σύμφωνα με νέα έρευνα

30/04/2018
από

Παρόλο που κάνουν σεξ με άλλους άνδρες αυτοπροσδιορίζονται ως straight.

Μία νέα έρευνα έδειξε ότι πολλοί straight άνδρες απολαμβάνουν πολύ gay σεξ.

Η ανάλυση 24.000 φοιτητών έδειξε ότι 1 στους 8 άνδρες που αυτοπροσδιορίζονται ως straight απολαμβάνουν το σεξ με άλλους άνδρες, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως gay ή bi.

Η ερευνήτριες Arielle Kuperberg και Alicia Walker βρίσκονται πίσω από την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behaviour με τον τίτλο: Heterosexual College Students Who Hookup With Same-Sex Partners.

Στην έρευνα αναφέρεται ότι: “Δεν είναι όλοι όσοι διατηρούν μία ομόφυλη σχέση κρυφά gay. Καταγράφτηκε μία μεγάλη αποσύνδεση μεταξύ του τρόπου με τον οποίο αυτοπροσδιορίζονται οι άνθρωποι ως προς τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και το τι κάνουν στην πράξη.

Οι συγγραφείς εξηγούν ότι υπάρχουν δύο λόγοι που ένας άνδρας που απολαμβάνει το ομόφυλο σεξ αυτοπροσδιορίζεται ως straight: ο πρώτος λόγος είναι ο πειραματισμός κι ο δεύτερος είναι η “αμφισεξουαλικότητα ως επιτελεστικότητα.

Η έρευνα συγκέντρωσε κάποια χαρακτηριστικά ανθρώπων που έχουν ομόφυλες σεξουαλικές σχέσεις, αλλά συνεχίζουν να αυτοπροσδιορίζονται ως straight, μεταξύ των οποίων είναι και το χαρακτηριστικό των “πιο συντηρητικών θέσεων” .

Σύμφωνα με την έρευνα, κάποιες από τις φορές που έγινε ομόφυλο σεξ από τους ίδιους, αυτό εξηγείται ως “αμφισεξουαλικότητα ως επιτελεστικότητα” , που συμβαίνει όταν οι άνθρωποι απολαμβάνουν την σεξουαλική επαφή με άτομα του ίδιου φύλου, εξαιτίας της προτίμησης και διέγερσης που προκαλεί στους άλλους, δηλαδή, φαίνεται ότι η τάση αυτή, έρχεται περισσότερο ως μία αντίδραση, παρά ως πράξη καθεαυτή.




Δες και αυτό!