Ο Jake Bain και ο Hunter Sigmund γιόρτασαν τον τελευταίο χορό του λυκείου μαζί ως ζευγάρι.

https://instagram.com/p/BSrOVmAA6aL/?utm_source=ig_embed

“Ο χορός αυτή τη χρονιά ήταν καταπληκτικός”, δήλωσε ο – κολυμβητής και παίχτης στο water polo – Sigmund στο Outsports. “Ήταν ο τελευταίος μας χορός στο σχολείο και δεν μπορούσα να φανταστώ να τον περάσω χωρίς τον Jake”.

Oι δύο έφηβοι ζουν ανοιχτά ως gay ζευγάρι στο σχολείο John Burroughs των ΗΠΑ και δεν είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουν μαζί σε κάποια σχολική εκδήλωση.

https://instagram.com/p/BZfAoXZAgMD/?utm_source=ig_embed

Ήταν, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, όταν ο ιστορία του Jake έγινε θέμα στη τηλεόραση, αφού ο ίδιος είναι επαγγελματίας στον ποδόσφαιρο και ανοιχτά gay. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εκκλησία η Westboro Baptist Church να οργανώσει μια εκστρατεία εναντίον τόσο του ίδιου όσο και του συντρόφου του. Παρόλ΄αυτά ο Jake δηλώνει χαρούμενος μιας και η κοινότητα του σχολείο είναι ιδιαιτέρως υποστηρικτική.

https://www.instagram.com/p/BVn4lGzgR3D/?taken-by=jake.bain

“Είμαστε το μοναδικό ανοιχτά gay ζευγάρι, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στο σχολείο μου. Ο κόσμος μας φέρεται το ίδιο. Είναι όμορφο να μπορείς να πηγαίνεις στον χορό με αυτόν που θέλεις, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το τι θα σκεφτεί ο κόσμος”.

https://www.instagram.com/p/BW_J35ogxcC/?taken-by=jake.bain

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!