51χρονος gay μπαμπάς: Η πατρότητα είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία ζωής

15/03/2018
από

Ο Bill Tamlyn είναι ένας υπέροχος gay μπαμπάς δύο παιδιών από τη Μινεάπολη της Μινεσότα. Ο 51χρονος συγγραφέας, μοντέλο, ηθοποιός και βέβαια μπαμπάς, έκανε coming out ως gay πριν από 15 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του.

Την εποχή εκείνη οι γονείς του είχαν ήδη πεθάνει και σταδιακά προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με την σεξουαλικότητά του.

Από τον γάμο του απέκτησε τον πρώτο του γιο, τον Liam, ο οποίος είναι τώρα 18 ετών.

Έτσι, όταν ο Bill αποφάσισε να κάνει coming out, η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να σιγουρευτεί, ότι ο γιος του θα ήταν εντάξει. Ο Bill δήλωσε στην Gay Star News:

«Η μητέρα του κι εγώ τον καταστήσαμε πρώτη προτεραιότητά μας, διασφαλίζοντας ότι θα έχει σταθερότητα κι αγάπη κι από τους δυο μας, παρά το γεγονός ότι η ζωή μας θα ήταν πια διαφορετική. Ήταν ένα ταξίδι, που δε θα ήθελα να ξαναζήσω, αλλά αυτό ήταν που με έφερε στο σημείο που είμαι σήμερα. Οπότε είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος κι αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου” .

Αν κι ο γάμος του τελείωσε, ο Bill δήλωσε ότι παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι με την πρώην σύζυγό του, ενώ μοιράζονται την επιμέλεια του Liam:

«Είναι μια αξιόλογη, ισχυρή γυναίκα που με βοήθησε να δημιουργήσω έναν αξιόλογο, ισχυρό νεαρό. Το να είμαι πατέρας είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία της ζωής μου» .

Πριν από δύο χρόνια γεννήθηκε ο δεύτερος γιος του Bill, ο Charlie μέσω παρένθετης μητέρας.

Δε διατηρεί πια επαφές με την παρένθετη μητέρα του γιο του, αλλά η πρώην γυναίκα του, η μητέρα του Liam, παίζει ρόλο στην ανατροφή του Charlie.

O Bill προσπαθεί να ταιριάξει την πατρότητα με την απαιτητική καριέρα του. Σχετικά με τις χαρές της πατρότητας, ο μοναχικός μπαμπά δηλώνει:

«Οι ημέρες που γεννήθηκαν οι γιοι μου ήταν οι πιο ευτυχισμένες της ζωής μου και το να είμαι πατέρας είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία της ζωής μου. Παρά τα όσα έχω μάθει, αισθάνομαι σα να με έμαθαν ακόμη περισσότερα. Υπομονή, ταπεινότητα, ανιδιοτέλεια, απεριόριστη αγάπη, συγχώρεση, ευθύνη, δέσμευση» .

Για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και τις αξίες που διδάσκει στα παιδιά του δήλωσε:

«Θέλω να πιστεύω ότι η σεξουαλικότητα μου δεν καθορίζει με κανέναν τρόπο ούτε αλλάζει τον ρόλο μου ως μπαμπά. Διαβάζω ακόμα στον Charlie, παίζω μπάλα και με τους δύο, τους φροντίζω όταν αρρωσταίνουν και τους πειθαρχώ (ελαφρώς φυσικά, γιατί είμαι τρυφερός), όπως ακριβώς και κάθε άλλος πατέρας.

Ωστόσο, βλέπω τον αντίκτυπο που είχα στις απόψεις του μεγαλύτερου γιου μου, για το τι σημαίνει “οικογένεια” . Από πολύ μικρή ηλικία γνώριζε ότι μια οικογένεια μπορεί να είναι απλώς ένας γονέας κι ένα παιδί ή ένα ζευγάρι με ή χωρίς παιδιά» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!