Το έργο είναι ένα αλληγορικό δράμα που πραγματεύεται την ιστορία τεσσάρων γυναικών θυμάτων Trafficking σε σκηνοθεσία της Βαρβάρας Νταλιάνη.

Καθώς οι ιστορίες τους μπερδεύονται με τον κόσμο του παραμυθιού, οι γυναίκες ονομάζονται από τα σημεία του ορίζοντα (Ανατολή, Βορράς, Δύση, Νότος). Όλες τους πρέπει να περάσουν μία δοκιμασία που μπορεί να τους κοστίσει τη ζωή. Ποια θα είναι η κατάληξη των κοριτσιών;


Τα κείμενα βασίζονται σε πραγματικές ιστορίες.

Η πρεμιέρα της παράστασης «(Πριγκίπισσες) Ένα παραμύθι για το Trafficking» θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στις 18.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η Βαρβάρα Νταλιάνη και ο Γεράσιμος Ιωάννου δημιουργούν ένα εκπαιδευτικό Δράμα στο οποίο συμμετέχει το κοινό, με θέμα την εμπορία ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση και τον κοινωνικό ρόλο της γυναίκας, κυρίως ως μέλος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Παίζουν
Βουκουβαλίδου Κύνθια
Νουόκε Γκρέις

Σκηνοθεσία: Νταλιάνη Βαρβάρα
Θεατροπαιδαγωγικός Σχεδιασμός: Ιωάννου Γεράσιμος
Κείμενο: Μαυρόγιαννης Αλέξανδρος
Σκηνικά-κοστούμια: Κάπουλα Μιμίκα
Επεξεργασία κειμένου και συλλογή ντοκουμέντων: Νταλιάνη Βαρβάρα, Κύνθια Βουκουβαλίδου, Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης
Βοηθός σκηνοθέτη: Αντερέμι Αντεκούμπι
Φωτογραφίες: Μπρίτνει Νουγκέντ
Συντονίσμός: Ιωάννου Γεράσιμος

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «You.Change.Com – Empowering Young Disadvantaged Individuals to Trigger Change in their Communities» , το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

H παράσταση θα διαρκέσει από τις 16 Μαρτίου έως τις 23 Απριλίου 2018 (συνολικά, 8 παραστάσεις), αρχικά στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης και στη συνέχεια, θα μεταφερθεί στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά» στον Ν. Κόσμο.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ΚΜΟΠ – Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).«(Πριγκίπισσες) Ένα παραμύθι για το Trafficking»

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων:

Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης
Καλογερά 18, Κυψέλη, Τ.Κ. 11363, Τηλ: 210 8821428
16, 17, 18, 23 & 24 Μαρτίου 2018
ώρες παραστάσεων 18:30 με 20:00

Πολυχώρος «Αννα και Μαρία Καλουτά» στον Ν. Κόσμο
Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος, Τ.Κ. 11743, Τηλ: 210 9344131
26 Μαρτίου 2018, 16 & 23 Απριλίου 2018
ώρες παραστάσεων 20:00 με 21:30

Για περισσότερες πληροφορίες: Facebook Page