Ο Me’Shach Israel-Miller δημοσίευσε στο Grindr ότι θα σκοτώσει “85 f * ggots σε ένα gay club” στο Οχάιο, αλλά ευτυχώς τελικά συνελήφθη.

Η αστυνομία αναφέρει ότι Me’Shach Israel-Miller δημοσίευσε ότι θα δολοφονήσει «85 faggots σε ένα gay club» ενώ συνομιλείτε με τον Montrese Hollar στο Grindr.

Ο Hollar αμέσως πήρε ένα printscreen με την απειλή του Miller και επικοινώνησε με τις αρχές.

Η απάντησή του … ήταν εντελώς εκτός ορίων” , λέει ο Hollar. «Όταν ανέφερε 85 [ανθρώπους] από την κοινότητα – όταν είμαι ακτιβιστής από τότε που ήμουν έφηβος, εγώ απλά δεν θα μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι.»

Ο Hollar, που κάνει show ως drag performer με το όνομα Dashe Desmond Rose, πρόσθεσε ότι δε θεωρεί τον εαυτό του ούτε θύμα ούτε ήρωα:

«Είμαι απλώς μέλος της κοινότητας που δεν θα αφήσει τον εκφοβισμό ή την απειλή βίας να περάσει, οπότε μίλησα γι’ αυτό» .

Ο David Emerson, διευθυντής στο Union Cafe, δήλωσε στο NBC 4 ότι τα νέα εξαπλώθηκαν γρήγορα σε όλη την LGBT κοινότητα της περιοχής του Κολόμπους στο Οχάιο.

«Ήταν ίσως ένα από τα πιο τρομακτικά Σαββατοκύριακα, γνωρίζοντας ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω, που θέλει τόσο πολύ να μας σκοτώσει» .

Ο Miller, που είναι 27 ετών, έχει χρεωθεί με την πρόκληση πανικού και τον εκφοβισμό με απειλή από πρόθεση. Οι εισαγγελείς εξετάζουν το ενδεχόμενο να χαρακτηρίσουν τις απειλές τους ως εγκλήματα μίσους.