Από το Next Top Model διευθύντρια στην Τράπεζα της Αμερικής

09/03/2018
από

Η 34χρονη λεσβία Kim Stolz, πρώην διαγωνιζόμενη του America’s Next Top Model διευθύνει το κομμάτι των πωλήσεων των αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου μετοχών και χρηματοοικονομικών της Τράπεζας της Αμερικής για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Αντικατέστησε τον πρώην χρηματιστηριακό επικεφαλής Omeed Malik που τον Ιανουάριο απολύθηκε, μετά από καταγγελίες λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης από πολλές υφιστάμενες γυναίκες.

Ακόμη και σε μια βιομηχανία που κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από άνδρες, η Stolz λέει ότι αισθάνεται άνετα στην Τράπεζα της Αμερικής, εταιρία η οποία έλαβε μάλιστα 75 βαθμούς στο δείκτη εταιρικής ισότητας της HRC.

Η Stolz, η οποία ήρθε στην 5η θέση στον 5ο κύκλο του America’s Next Top Model, μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και σπούδασε Διεθνή Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Wesleyan.

Η Stolz, ήταν ανοιχτή για την σεξουαλικότητα της στο America’s Next Top Model, και μάλιστα κατηγορήθηκε ότι είχε μια “αρρενωπή” εμφάνιση. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του show, έκανε μια κίνηση προς το μέρος συμπαίκτριάς της με σκοπό να τη φιλήσει σε μια λιμουζίνα.

Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι βιάστηκαν να με κρίνουν λόγω του σεξουαλικού μου προσανατολισμού μου και του φύλου μου” , είχε πει στην AfterEllen.com τότε.

Μετά το show, η Stolz εργάστηκε για το MTV News για τέσσερα χρόνια, μετά μπήκε στην ομάδα της Citi και από το 2014 στην Τράπεζα της Αμερικής.

Στο μεταξύ, το 2012, άνοιξε το “The Dalloway” , ένα λεσβιακό μπαρ στο Μανχάταν, το οποίο πήρε το όνομά του από την κυρία Dalloway της Virginia Woolf. “Είναι ένα όραμα που είχα εδώ και χρόνια” , είπε στην Queerty την εποχή εκείνη.




Δες και αυτό!