“Η σχέση μας αντανακλά ένα συγκεκριμένο όγκο ελπίδας και ρίσκου”

05/01/2018
από

Συνέντευξη στο περιοδικό “Town & Country” έδωσε η ηθοποιός Sarah Paulson, μιλώντας – μεταξύ άλλων – για τη σύντροφό της Holland Taylor.

«Δεν θέλω να με προσδιορίζει το με ποιον μοιράζομαι το κρεβάτι, το σπίτι, την ψυχή μου. Οι επιλογές μου στη ζωή δεν ήταν συνηθισμένες και αυτό είναι δική μου δουλειά. Όμως, θέλω να ζήσω υπεύθυνα και με ειλικρίνεια χωρίς να κρύβομαι. Είναι πολύπλοκο, γιατί υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο και μπορεί να προκύψει κάτι θετικό από το να “κανονικοποιείς” κάτι που ο κόσμος δεν αντιμετωπίζει ως κανονικό. Η σχέση μας αντανακλά ένα συγκεκριμένο όγκο ελπίδας και ρίσκου. Μπορεί και να υπάρχει κάτι γενναίο σε όλο αυτό. Μπορεί να ενθαρρύνει άλλους να κάνουν γενναίες επιλογές. Τι να πω; Αγαπάμε η μία την άλλη».

Απατώντας στο γιατί δεν έχουν αποκτήσει παιδιά, η ίδια δήλωσε: «Ήταν δύσκολο για τη μητέρα μου να βρίσκεται παντού για χάρη μου, να είναι εκεί για ‘μένα στις σχολικές εκδηλώσεις και ταυτόχρονα να δουλεύει για να μας συντηρεί. Και πάντα ήξερα τι ήθελα εγώ για τη δική μου ζωή, πέρα από το επάγγελμα που διάλεξα. Και σίγουρα δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ να λέω: μακάρι αυτή τη φορά να την είχα αφιερώσει σ’ εμένα, στον εαυτό μου. Ξέρω, ακούγεται εγωιστικό, αλλά στις μέρες μας ο εγωισμός τρώει πολύ ξύλο» 

«Ως γυναίκα στα 43 μου πια έχω ένα παράθυρο σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μου διαδρομή και σκοπεύω να το κρατήσω ανοιχτό και με τα δύο μου χέρια, όσο πιο ανοιχτά μπορώ και για όσο περισσότερο μπορώ.”




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!