“Για την τιμή του Γκρέισκαλ! Είμαι η She-ra!” Επιστρέφει…

21/12/2017
από

Η Αντόρα, η δίδυμη αδελφή του He-man επιστρέφει… “Μόνο λίγοι μοιράζονται αυτό το μυστικό” …Η She-ra έρχεται από το Netflix. Δεν περιγράφω άλλο!!!

Είναι σχεδόν 2018 και το Netflix μας φέρνει την Πριγκίπισσα της Δύναμης! Καλέ, τι καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν αυτό!!

Αν δεν έχεις γεννηθεί κάπου στη δεκαετία του 80′ το πιθανότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάμε και γιατί έχουμε ΤΟΣΟ μεγάλο ενθουσιασμό!

Για όσα δεν το γνωρίζουν λοιπόν, η She-Ra είναι η δίδυμη αδελφή του He-Man και πρωταγωνιστούν στην σειρά Guardian of the Universe.

Η She-Ra είχε και τη δική της σειρά, που κράτησε όμως μόνο δύο σεζόν κι ήταν ένα μείγμα βαρβαρικής δράσης και glam fashion εμφανίσεων! Θεϊκό πράγμα, όπως καταλαβαίνεις!

Να εδώ, πάρε μία γεύση εσύ που δεν την ξέρεις, αλλά κι εσύ που μεγάλωσες μ’ αυτήν!

Αχ, ελάτε να το θυμηθούμε εμείς που το ζήσαμε, το φωνάξαμε και το χορέψαμε (εννοείται στην ελληνική βερσιόν, γιατί τότε δεν ξέραμε κι Αγγλικά) για να το διδάξουμε και στις επόμενες γενιές (έχει μουσική, τραγούδι, χορό και πολεμική τέχνη, δεν είναι εύκολο πράγμα):

Αναμένουμε με αγωνία την επίσημη ημερομηνία έναρξης του reboot της σειράς, λοιπόν, για να αναφωνήσουμε και πάλι όλες μαζί με μια φωνή:

“Για την τιμή του Γκρέισκαλ!
Είμαι …[παυση]… η She-ra!”

Δεν περιγράφω άλλο!!!




Δες και αυτό!