Μηδενική χρέωση προς το “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” από τη Vodafone

31/10/2017
από

Η Vodafone εξασφαλίζει μηδενικές χρέωσεις προς το “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” ακόμη & από κλήσεις με μηδενικό υπόλοιπο.

Μία ευχάριστη έκπληξη από την Vodafone Ελλάδος που στις 19/10/2017 πήρε σαφή θέση κατά της βίας και του bullying προς την LGBT+ νεολαία με μήνυμα “Δεν είσαι μόνος, Δεν είσαι μόνη, Δεν είσαι μόνο. Μίλα, ζήτα βοήθεια. Δείξε τη δύναμη σου” με το παρακάτω video:

Μια εβδομάδα μετά μηδενίζει τη χρέωση προς τη Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” για LGBTQI+ άτομα, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς, από όλους τους αριθμούς Vodafone ακόμη κι από καρτοκινητό χωρίς υπόλοιπο χρημάτων, υπογραμμίζοντας, όπως λέει, τη σημασία του δικαιώματός σου να είσαι ο εαυτός σου!

Η υπεύθυνη έργου της Γραμμής “11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” , Οικονομίδου Κλεοπάτρα, δήλωσε στο antivirus:

“Η άμεση ανταπόκριση της Vodafone στο αίτημά μας, βοηθά κυρίως νεαρά άτομα, που σε πολλές περιπτώσεις είναι ανήλικα και δεν έχουν άλλον τρόπο να επικοινωνήσουν με την υπηρεσίας μας, παρά μόνο το κινητό τους, όπου οι χρεώσεις είναι απαγορευτικές.

Η με κάθε τρόπο διασφάλιση της προσβασιμότητας των υπηρεσιών μας, ως της μοναδικής γραμμής ψυχολογικής στήριξης για ΛΟΑΤΚΙ άτομα, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς, αποτελεί προτεραιότητά μας.

Η Vodafone από σήμερα είναι #diplasou και χαιρόμαστε απεριόριστα! Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της, που με αφοσίωση εργάστηκε προς αυτήν την κατεύθυνση, προσεγγίζοντας το ζήτημα με ευαισθησία και επαγγελματισμό. Ελπίζουμε παρόμοιες κινήσεις κι από τις υπόλοιπες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Μπράβο Vodafone!




Δες και αυτό!