Ο newbie στην gay πορνοβιομηχανία, Ty Mitchell, δεν είναι απλά ένας «ηθοποιός» του έρωτα, αλλά και μια καταξιωμένη queen στην underground σκηνή του Μπρούκλιν.

Η Kelsey Dagger περιγράφει τον εαυτό της ως μαχήτρια και σύμβολο του σεξ ή όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια «αυτό που συμβαίνει όταν η Hannah Montana παίρνει Truvada».

Όπως και να έχει, οι ιστορίες του Μitchell και της Dagger συναντιούνται για να μας δείξουν πώς οι διαφορετικές ταυτότητες μπορούν να συνυπάρχουν (διαθεματικότητα το λένε), αλλά και το ότι ο κόσμος του drag και του πορνό έχουν περισσότερα κοινά απ΄όσα νομίζεις.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!