H Daniela Vega στο “Una Mujer Fantástica” Party

26/09/2017
από

Σήμερα Τρίτη ψηφίζεται στην Βουλή το Νομοσχέδιο για την Ταυτότητα Φύλου,
αύριο Τετάρτη 27/9 είναι η πρεμιέρα της πολυβραβευμένης ταινίας “Una Mujer Fantastica” που διαπραγματεύεται αυτό το θέμα και μαζί μας το βράδυ σε ένα υπέροχο πάρτι θα έχουμε την χαρα να γνωρίσουμε απο κοντά την πρωταγωνίστρια Daniela Vega.

H StraDaFilms & η Seven Films σε συνεργασία με το Outview Film Festival σας προσκαλούν στο: Una Mujer Fantástica” Party

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 23:00, στο BALTHAZAR (Τσόχα 27 & Βουρνάζου, στους Αμπελόκηπους).

Una Mujer Fantástica” (μια φανταστική γυναίκα) είναι η Daniela Vega, γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, υπέρμαχος των ανθρωπίνων και τρανς δικαιωμάτων στην Χιλή.

H Daniela Vega έρχεται στην Αθήνα για να παραβρεθεί στην Πανελλαδική πρεμιέρα της ταινίας, από την StraDaFilms & την Seven Films, στις Νύχτες Πρεμιέρας, την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017, στο σινεμά IDEAL, καθώς και στο πάρτι που θα ακολουθήσει προς τιμήν της.

Η είσοδος στο πάρτι είναι ελεύθερη.

Στα decks θα βρίσκονται οι γνωστοί μας DJ Irini Karaoglou, Nicol και Lockbird! Hostess της μοναδικής βραδιάς θα είναι η αγαπημένη μας Zackie Oh!

Το Outview Film Festival διοργανώνει το πάρτι για όλες τις Φανταστικές Γυναίκες της πόλης μας, cis και τρανς, και όσους τις αγαπούν!

Η ταινία έρχεται ακριβώς την στιγμή που η αναγνώριση της ταυτότητας φύλου είναι πολύ κοντά να ψηφιστεί στην Ελλάδα και διαπραγματεύεται ακριβώς αυτό το θέμα.

H Daniela Vega δήλωσε σχετικά: «Η τρανς κοινότητα βιώνει προβλήματα σε όλο τον κόσμο. Δεν γνωρίζω αν είναι πολύ διαφορετικά από την Χιλή, αλλά υπάρχουν χώρες που έχουν νόμους για να προστατεύουν αυτά τα δικαιώματα. Στην Χιλή, όχι. Όπως και να έχει, αυτό που είναι σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τους ανθρώπους που είναι στο περιθώριο και αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Επίσης θέλω να επιστήσω την προσοχή στις τέχνες, να κρατήσουν τον ρόλο τους, να συνεχίσουν να μιλούν για πολιτικά θέματα, καθώς είναι κομμάτι της δουλειάς τους. Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό να μιλάμε για τέτοια θέματα και να απαντάμε αυτά τα ερωτήματα αντί να δείχνουμε με το δάχτυλο. Η Τέχνη δεν θα πρέπει να πολεμά, αλλά να ευαισθητοποιεί και να δείχνει ότι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε όλοι διαφορετικοί» .

Η ταινία “Una Mujer Fantástica” κέρδισε φέτος την Αργυρή Άρκτο καθώς επίσης και το Teddy Award στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 5 Οκτωβρίου 2017.

Δείτε το trailer:




Δες και αυτό!