“Όποιες λέξεις και να χρησιμοποιήσω η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία”

1
305

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αντρέα Κημήτρη και στην εκπομπή Αlpha Ενημέρωση έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β’, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τις – γνωστές του – ομοφοβικές απόψεις.

Ερωτηθείς, σχετικά την ομοφυλοφιλία και τις δηλώσεις του “περί ξετσίπωτων”, ο ίδιος επισήμανε ότι όσο και ωραίες λέξεις και αν χρησιμοποιήσει, η ουσία (γι΄αυτόν) παραμένει η ίδια.

“Δε θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, η ομοφυλοφιλία είναι μια ανωμαλία. Αν δεν την πω ανωμαλία και την πω μια ωραία λέξη, η σημασία είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Θα μου πεις, θέλεις να υπάρχουν ταμπού; Όχι δε θέλω. Άλλα ο λαός μας δε θέλει κάτι τέτοιο. Το Ευαγγέλιο μου λέει Α, με το να το λέω Β, μπορεί να μη γίνομαι αρεστός. Μπορεί να χρησιμοποίησα κάπως βαριές λέξεις, όμως επαναλαμβάνω όσα καλά στοιχεία να μαζέψω και να αραδιάσω στην κουβέντα. η ουσία δεν αλλάζει. Όταν ο ίδιος ο Χριστός λέει πως αυτοί που κάνουν αυτές τις δουλειές “βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσιν”, εγώ τι θα πω; Ότι θα τους βάλει στο κέντρο του παραδείσου ο Θεός; Ο Θεός δε σώζει κανέναν δωρεάν, πρέπει να αγωνιστούν όλοι…”

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άρα σύμφωνα με τον ίδιο η διαφορετικότητα ειναι ανωμαλία, επομένως ο κύριος ως δημιουργός έκανε λάθος στην δημιουργία ανθρώπων, έκανε σφάλμα όταν δημιουργεί ρομα, ΑΜΕΑ κλπ. Επομένως ο ίδιος κρίνει τον δημιουργό του και βάλει κατα του θεού. Επομένως ειναι στο κόσμο του κσι δεν έχει ιδέα τι γίνεται γύρω του. Πόσο μάλλον στο αχανές σύμπαν. Έλεος

Comments are closed.