Υπάρχει μια gay έκδοση της Βίβλου με θεό τη Rihanna

19/09/2017
από

Η βίβλος ξαναγράφτηκε από τον κωμικό Elijah Daniel σε μια πιο gay έκδοση, στην οποία Θεός είναι η Rihanna.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν ο κωμικός Elijah Daniel έγινε Δήμαρχος της Κόλασης του Μίτσιγκαν κι απαγόρευσε σ’ όλους τους ετεροφυλόφιλους να εισέλθουν στην πόλη. Τώρα μας παραδίδει την ανανεωμένη ενημερωμένη βίβλο.

Η EDV βίβλος (Elijah Daniel Version) εμπεριέχει κάποιες επιπλέον πληροφορίες σε σχέση με το σήμερα, όπως για παράδειγμα, ότι η Rihanna είναι ο Θεός και φυσικά έπλασε τον Αδάμ και τον Στιβ κι όχι τον Αδάμ και την Εύα κι ότι ο Ιησούς μετέτρεψε το νερό σε μιμόζες κι όχι σε κρασί.

Η ιερή αυτή βίβλος…αλλά πιο gay με τίτλο: “THE HOLY BIBLE …BUT GAYER” είναι διαθέσιμη στο Amazon κι από τις κριτικές φαίνεται ότι είναι καλή.

Βέβαια, ενώ πολλά άτομα γελάνε μέχρι δακρύων με την έκδοση υπάρχει μία μερίδα του κόσμου, που έχει ενοχληθεί πολύ με το συγκεκριμένο εγχείρημα και δεν εκτιμά καθόλου την καυστική ειρωνεία του συγγραφέα.

Ο Daniel απαντά σε όσους κατακρίνουν την έκδοση ότι η σατυρική gay βίβλος του απευθύνεται σ’ όλα τα queer παιδιά εκεί έξω, που αισθάνονται άσχημα από τις διδασκαλίες του Χριστιανισμού, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του.

Πολλά LGBT άτομα έχουν ήδη πει στον Daniel ότι η γενναιότητα και το χιούμορ του τα βοήθησε να κάνουν coming out στις οικογένειες και στους φίλους τους.

Ένα άτομο έγραψε στα social media: «Είπα στον εαυτό μου, ότι αν μπορείς να δημοσιεύσεις την gay βίβλο και να μην δώσεις καμία σημασία στην όποια κριτική, τότε μπορείς να κάνεις coming out στους φίλους σου κι αυτό ακριβώς έκανα!!! Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου να το κάνω αυτό, πριν ήμουν εντελώς τρομοκρατημένος.

Κάποιο άλλο άτομο δημοσίευσε το εξής: “Δεν κάνω coming out στους γονείς μου, γιατί χρειάζομαι ένα σπίτι, αλλά (αυτή η έκδοση) με έκανε να νιώθω πιο ευτυχισμένος για τη σεξουαλικότητά μου :”).

Ποιος θα το πίστευε ότι μια gay βίβλος θα μπορούσε να δώσει τόση πολύ έμπνευση και δύναμη!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!