Ένας σεξεργάτης από το Σαν Φρανσίσκο μοιράστηκε μέσω του twitter, το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης που έζησε.

Ο Jessie Colter την Παρασκευή 25/08 δημοσίευσε στο twitter μια φωτογραφία του και έγραψε μία αναφορά με το τι συνέβη: «Αν είσαι εργαζόμενος στο σεξ στο SF παρακαλώ διάβασε αυτό! Αν μπορεί να συμβεί σε μένα, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε!

(Προειδοποίηση: Ο λογαριασμός του Twitter είναι NSFW.)

«Αυτή η θέση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη για μένα, αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να φανώ γενναίος. Όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για άλλους σαν κι εμένα. Σήμερα το πρωί μου δέχτηκα επίθεση από πελάτη» , έγραψε.

Εξήγησε ότι ευτυχώς ο ίδιος ήταν σε θέση να τους απομακρύνει και να ξεφύγει «λίγο πολύ αλώβητος» .

Ο Colter τόνισε ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί η πορεία των white supremacist στην περιοχή Bay, ενώ μια αντίθετη διαμαρτυρία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο στην περιοχή Κάστρο. Γι’ αυτό, προειδοποίησε τους fan του και άλλα άτομα που εργάζονται στο σεξ: «Να είστε προσεκτικοί και να κάνετε ό, τι χρειάζεστε για να διασφαλίσετε την ακεραιότητά σας» .

Έπειτα εξήγησε το περιστατικό που του συνέβη:

Ήταν να συναντήσω έναν άνδρα σε ένα ξενοδοχείο και δεν συνειδητοποίησα ότι κάποιος άλλος ήταν ήδη στο μπάνιο. Δεν το σκέφτηκα και πολύ στην αρχή, μέχρι που τα πράγματα πήραν μία δυσάρεστη τροπή. Όταν κοίταξα προς το μέρος του, ο πρώτος τύπος με χτύπησε στο κεφάλι κι έπεσα στο πάτωμα. Στη συνέχεια με ακινητοποίησε στο πάτωμα με το γόνατό του κι έσπρωξε το πρόσωπό μου προς τα κάτω. Τότε, ο άλλος τύπος, που ήταν στο μπάνιο, ήρθε και με κλώτσησε στο πρόσωπο.

Ευτυχώς, κατάφερε να ξεφύγει και δεν υπέστη σημαντικές βλάβες και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία:

«Θα ήθελα να μοιραστώ ότι ακριβώς επειδή μπορεί να είσαι άνδρας, αυτό από μόνο του δε σου δίνει απαλλαγή από αυτά τα πράγματα», είπε κλείνοντας. «Δεν είμαι μικρός κι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να με στοχοποιήσουν. Τελικά, τους εξόργωσα με λίγη τύχη και γρήγορη σκέψη. Αλλά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πολύ χειρότερα τα πράγματα.”