Πρώτο trailer από το The Dark Knight Rises

18/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Πρεμιέρα την Παρασκευή μπροστά από τις αμερικάνικες προβολές του Χάρι Πότερ… πρεμιέρα σήμερα και για το online κοινό… το teaser trailer από το THE DARK KNIGHT RISES, το φινάλε της μπατμανικής τριλογίας του Νόλαν είναι γεγονός.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012, ενώ θα είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου σε IMAX (όχι ότι μας αφορά, καθότι δεν υπάρχει IMAX οθόνη στην χώρα μας).

Στην ταινία επιστρέφουν οι Κρίστιαν Μπέιλ (Μπάτμαν), Γκάρι Όλντμαν (Τζιμ Γκόρντον), Μάικλ Κέιν (Άλφρεντ), ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ (Τζον Μπλέικ), Αν Χάθαγουεϊ (Σελίνα Κάιλ / Κατγούμαν), Τομ Χάρντι (Μπέιν), Μαριόν Κοτιγιάρ (Μιράντα Τέιτ) κλπ.

Αν μη τι άλλο πολυαναμενόμενο, το THE DARK KNIGHT RISES έχει δύσκολη κληρονομιά, καθώς τόσο το BATMAN BEGINS, όσο -κυριώς- το THE DARK KNIGHT, λατρεύτηκαν από πολύ κόσμο και θριάμβευσαν εισπρακτικά.

Δεν τον φοβόμαστε τον Νόλαν βέβαια. Τόσο το παραπάνω teaser, όσο και το teaser poster που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, δεν αφήνουν κανένα ενδοιασμό για την τρίτη και τελευταία ταινία του μεγάλου δημιουργού για τον μασκοφόρο εκδικητή.




Δες και αυτό!