Το υπέροχο μήνυμα της Lady Gaga προς την LGBT κοινότητα

04/08/2017
από

Όταν μια σημαία ουράνιου τόξου βρέθηκε στην πρώτη σειρά στη συναυλία της στο Βανκούβερ πριν την έναρξη του Pride, ήξερε ακριβώς τι να κάνει.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Lady Gaga χτύπησε τον Donald Trump μετά την ανακοίνωσή του, ότι σκόπευε να απαγορεύσει στα τρανς άτομα να υπηρετούν στο στρατό.

Στην πρώτη της εμφάνιση στην Joanne World Tour θέλησε να κάνει μια δήλωση.

Μία σημαία του ουράνιου τάξου βρέθηκε στην πρώτη σειρά κι η Gaga ζήτησε αμέσως από την ασφάλεια να της την παραδώσει και στη συνέχεια πήρε μία απίστευτα δυναμική πόζα, έμεινε εκεί σε παύση κρατώντας τη σημεία ψηλά, όπως μόνο η Gaga μπορεί να κάνει, με την απόλυτη παρουσία της και με όλη την υπερηφάνεια που θα μπορούσε να συγκεντρώσει.

«Περιττό να πω,» ​​είπε στο πλήθος, «ότι έχω πολλά να πω για αυτό το ζήτημα» .

Συνέχισε, αναφέροντας τους δικούς της στίχους: “Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να πω γι ‘αυτό είναι ότι όλες/οι μας πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον” .

Έπειτα ξεκίνησε το Come to Mama χορεύοντας με τις χορεύτριες και τους χορευτές της.

Μιλώντας απευθείας στον Trump, την περασμένη εβδομάδα είχε γράψει:

Το μήνυμα που μόλις στείλατε έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό που υπηρετούν γενναία το έθνος μας. Οι έρευνες δέιχνουν ότι τουλάχιστον το 1/2 των μαθητιών/των γυμνασίου και λυκείου, των φοιτητριών/ων του Πανεπιστημίου και των εργαζόμενων νεαρών ατόμων σπάνια / ποτέ συζητούν για ψυχικά ζητήματα. Πολλά από αυτά τα νεαρά άτομα είναι τρανς κι υποφέρουν καθημερινά από κοινωνική απομόνωση και στοχοποίηση που εστιάζει επ΄ακριβώς το μήνυμά σας. Ειλικρινά, γνωρίζετε την ομάδα των ανθρώπων που απομονώνετε, το 45% των οποίων ηλικίας (18-24) έχει ήδη επιχειρήσει να αυτοκτονήσει;

Δείτε το βίντεο από την συναυλία:

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!