Η Caitlyn Jenner σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει στη Γερουσία των ΗΠΑ εκπροσωπώντας την Καλιφόρνια.

Σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα του John Catsimatidis στη Νέα Υόρκη, η Jenner δήλωσε ότι εξετάζει τις επιλογές της για να ξεκινήσει πολιτική καριέρα.

«Το έχω σκεφτεί, μου αρέσει η πολιτική. Η πολιτική ήταν πάντα πολύ ενδιαφέρουσα για μένα. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών περίπου, θα [μάθω] από ποια θέση θα μπορούσα να προσφέρω το καλύτερο. Θα μπορούσα να κάνω καλύτερη δουλειά απ’ έξω, δουλεύοντας στην περίμετρο της πολιτικής σκηνής, με τη δυνατότητα να συνομιλώ με τον οποιονδήποτε; Ή θα ήταν καλύτερα να εργαστώ από το εσωτερικό. Είμαι σε μία διαδικασία προσδιορισμού αυτού του πράγματος” , δηλώνει η Jenner.

Η Jenner, η οποία έχει μιλήσει για τις συντηρητικές απόψεις στο παρελθόν, ελπίζει ακόμη να αλλάξει “την αντίληψη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος” :

Η αντίληψη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είναι ότι όλα αφορούν τους πλούσιους λευκούς που προσπαθούν να βγάλουν λεφτά. Ελπίζω στην επόμενη γενιά, ότι μπορούμε να αλλάξουμε την αντίληψη της Ρεπουμπλικανικής Πολιτείας και να την κάνουμε ένα κόμμα ισότητας.