Το “Let’s Meat Adam” είναι ένα «gay ερωτικό βιντεοπαιχνίδι τρόμου» από την SoulSoft Electronic Arts σε μορφή οπτικού μυθιστορήματος (visual novel), όπου χαρακτηρίζεται ως ένας «νέος εφιάλτης διαφυγής σ’ ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου» .

Το παιχνίδι ακολουθεί τον Adam, έναν μυστηριώδη gay άνδρα, που έχει πάνω από δύο εκατομμύρια followers στο NowGram (αντί για Instagram) κι είναι αποφασισμένος να γίνει διάσημος σε κάθε τρόπο κάνοντας τα πάντα.

Στη ιστορία του Adam μαθαίνουμε ότι τα δωμάτια διαφυγής γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή και το Escape Mansion WeHo είναι ο τελευταίος προορισμός μόνο για προσκεκλημένους και φυσικά, ο Adam κι ο φίλος του Vince θέλουν να το δοκιμάσουν οπωσδήποτε!

Καθώς φτάνουν εκεί με άλλους 7 gay άνδρες για να ζήσουν την εμπειρία αυτού του μυστικού δωματίου διαφυγής, ανακαλύπτουν, ότι είναι παγιδευμένοι στ’ αλήθεια σε ένα βίαιο παιχνίδι ενορχηστρωμένο από έναν μασκοφόρο δολοφόνο που ονομάζεται Goatman.

Όσο ανατριχιαστικά κι αν σου ακούγονται όλα αυτά, θα χαλαρώσεις όταν σε διαβεβαιώσουμε, ότι το παιχνίδι είναι 18+ λόγω βίαιων σκηνών, αλλά και χάρη στις έντονες σκηνές σεξ που θα σε αποζημιώσουν.

Παρακολούθησε εδώ το τρέιλερ: