Πριν από λίγες ημέρες το instagram κυκλοφόρησε τα pride stickers, προσκαλώντας τους χρήστες να γιορτάσουν τον μήνα υπερηφάνειας και την υποστήριξή τους προς την LGBT+ κοινότητα.

Κάνοντας μια βόλτα, λοιπόν, βρήκαμε:

In recognition of #pridemonth, the @paulsmithdesign store on #melrose Ave turned the famous pink wall into a giant rainbow . Photo by @paulo_murillo #pride #gaypride #instagay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WeHo Times (@realwehotimes) στις

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!