Το Netflix μας πληγώνει ακυρώνοντας την 3η season του Sense8

02/06/2017
από

Το Netflix ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την 3η season της δημοφιλούς σειράς Sense8, αφήνοντάς μας άφωνες, πληγωμένους κι απογοητευμένες/ους.

Η σειρά αυτή είναι είναι μία από τις πρώτες δραματικές σειρές επιστημονικής φαντασίας που έθεσε ερωτήματα σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα, περνώντας ένα σαφές μήνυμα ισότητας και αποδοχής.

Η σειρά είναι των αδελφών Lana και Lilly Wachowski. Η ιστορία επικεντρώνεται σε οκτώ ansexualχαρακτήρες που βρίσκονται σκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναπτύσσουν ξαφνικά μία εμφανή ψυχική σύνδεση και σχέση.

Μετά από 23 επεισόδια, 16 πόλεις και 13 χώρες, η ιστορία του Sense8 έρχεται στο τέλος της” , δήλωσε η Cindy Holland, αντιπρόεδρος της Netflix. “Είναι όλα όσα εμείς κι οι οπαδοί ονειρευτήκαμε ότι θα ήταν: τολμηρό, συναισθηματικό, εκπληκτικό, δυναμικό και τελείως αξέχαστο” , συνέχισε. “Ποτέ δεν υπήρξε μια πιο αληθινά παγκόσμια σειρά με ισότητα στην ποικιλομορφία και με διεθνές cast ηθοποιών και συνεργατών, το οποίο αντικατοπτρίζεται από μία συνδεδεμένη κοινότητα βαθιά παθιασμένων fan σε όλο τον κόσμο” .

Η ακύρωση της εκπομπής φημολογείται εδώ και πολλούς μήνες, με τον πρωταγωνιστή Brian J Smith – που παίζει τον Will Gorski – να το παραδέχεται ήδη από τον Φεβρουάριο, ότι το μέλλον της σειράς βρίσκεται στον αέρα.




Δες και αυτό!