Studio γκέι πορνογραφίας χρησιμοποιεί ένα didgeridoo ως αντικείμενο διείσδυσης

21/05/2017
από

Γκέι στούντιο πορνογραφίας κατηγορήθηκε για ασέβεια μετά τη χρήση ενός didgeridoo ως αντικείμενο διείσδυσης σε μια νέα σκηνή.

Με τίτλο «Didgeridoo Me» , η σκηνή στο Men.com δείχνει δύο συγκάτοικους. Ο ένας έχει μόλις επιστρέψει από την Αυστραλία κι έχει φέρει μαζί του ένα παραδοσιακό μουσικό όργανο, το didgeridoo. Κάποια στιγμή αποφασίζει να παίξει κι ο ήχος του ξυπνάει τον συγκάτοικό του.

Όμως, παρά τις προειδοποιήσεις του συγκάτοικού του, ο “καλλιτέχνης” συνέχισε να παίζει μουσική…
 Ενοχλημένος που ξύπνησε απότομα, ο συγκάτοικος σπάει το didgeridoo και απευθυνόμενος στον “καλλιτέχνη” του λέει ότι θα του το βάλει εκεί που ξέρει, κυριολεκτικά, και στη συνέχεια… κρατάει τον λόγο του…

Η πορνογραφική εταιρεία, σήμερα κατηγορείται για αισχρό ρατσισμό προς την αυστραλιανή κοινότητα των Αβοριγίνων, αλλά κι επειδή χαρακτηρίζεται ως πολιτιστικά προσβλητική.

«Πω πω, το πορνό κατάφερε να περάσει μια γραμμή – απίστευτα λεπτή για τις κοινότητες των Αυστραλών Αβορίγινων», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter: «Έτσι κανείς δεν πρόκειται να αναφέρει το γεγονός, ότι αυτό είναι απίστευτα ρατσιστικό και πολιτιστικά προσβλητικό; Μη γελάτε, θυμηθείτε.

Το didgeridoo αναγνωρίζεται ως ένα από τα παλαιότερα μουσικά όργανα στον κόσμο και είναι το σύμβολο της αυτόχθονης αυστραλιανής κουλτούρας.




Δες και αυτό!