9 βλακείες που (ακόμη) πιστεύουν οι straight για το gay σεξ

19/04/2017

Οι διαπιστώσεις που ακολουθούν βασίζονται σε ερωτήσεις/δηλώσεις αφελών straight ανθρώπων, που προσπάθησαν να προσεγγίσουν -έστω λεκτικά- τον κόσμο του gay σεξ… Ας απαντήσουμε, λοιπόν.

Βλακεία Νο1: Εμείς οι gay, γουστάρουμε όποιον straight γνωρίζουμε εκεί έξω

Το λες κι ομοφοβία. Προφανώς και δε γουστάρουμε όποιο straight άτομο γνωρίσουμε και σίγουρα δεν κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το ρίξουμε στο κρεβάτι μας. Η ιστορία αυτή θυμίζει περισσότερο θέμα gay πορνοταινίας (απορώ που την είδες), παρά πραγματικότητα. Όπως εσύ, έτσι κι εμείς φλερτάρουμε, βγαίνουμε μ΄άτομα που υπάρχει η χημεία, ματιά κι όλα τα συναφή. Τέλος!

Βλακεία Νο2: Σ΄όλους τους gay αρέσει το πρωκτικό σεξ

Κάτι που για να είμαστε ειλικρινείς το πιστεύουν και πολλά gay άτομα. Η αλήθεια είναι, όμως, πως για διάφορους λόγους αρκετοί απ΄εμάς δεν προτιμούν το πρωκτικό σεξ και αρέσκονται σ’ άλλου είδους περιπτύξεις.

Βλακεία Νο3: Το λεσβιακό σεξ είναι όπως στο πορνό

Η ετεροκανονική σου ματιά γύρω από το λεσβιακό σεξ δεν βοηθά να καταλάβεις. Αν θες ρώτα, απλά μια λεσβία να σου εξηγήσει. Το σεξ μεταξύ δύο γυναικών περιλαμβάνει πολλά πράγματα- σίγουρα πολλά περισσότερα απ΄αυτά που βλέπεις στο pornhub.

Βλακεία Νο4: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, όπως η αμφισεξουαλικότητα

Η σεξουαλικότητα έχεις αρκετές εκφάνσεις και καλό είναι να αρχίσεις να τις αποδέχεσαι. Όχι, bisexual δεν είναι ένα άτομο που δεν μπορεί να δεχθεί τη gay εκδοχή του. Είναι απλά ένα άτομο που του αρέσει να κάνει σεξ με άτομα του ίδιου και του αντίθετου φύλου. Τόσο απλό είναι.

Βλακεία Νο5: Τα LGBTI άτομα κάνουν συνέχεια σεξ

Ένα περίεργο στερεότυπο. Η ανεκτικότητα κι η διάθεση μας να μην οριοθετούμε το σεξ όπως εσύ, δε σημαίνει ότι είναι κι ο μοναδικός σκοπός της ύπαρξή μας. Ξέρεις κι εμείς δουλεύουμε, κάνουμε σχέσεις, βγαίνουμε… ζούμε!

Βλακεία Νο6: Τα LGBTI άτομα κάνουν σεξ με πολλά άλλα άτομα (ταυτόχρονα)

Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό στην πολυσυντροφικότητα είναι καθαρά θέμα επιλογής και φυσικά δεν αποτελεί μια νόρμα την οποία εσύ πρέπει να οικειοποιηθείς και να την κάνεις στερεότυπο.

Βλακεία Νο7: Ο σεξουαλικός μας ρόλος λέει πολλά για την προσωπικότητα μας

Ενεργητικοί, παθητικοί, τοπ, μπότομ, βερσ, κτλ. Απλοί όροι που περιγράφουν το τι μας αρέσει στο σεξ. Όροι που συχνά μπορεί ν΄αλλάξουν. Επ’ουδενί δεν λένε κάτι για την προσωπικότητά μας και για το πως ζούμε τη ζωή μας. Έλεος! Επίσης, οι ρόλοι δε φαίνονται… παίζονται!

Βλακεία Νο8: Η ταυτότητα/έκφραση φύλου έχει σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό

Δυο διαφορετικές έννοιες που καλό είναι κάποια στιγμή να μάθεις να ξεχωρίζεις.

Βλακεία Νο9: Ο HIV/AIDS έχει να κάνει κυρίως με τους LGBTI

Aλήθεια, τώρα; Αλήθεια!

 

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!