Όταν κανείς δε γνωρίζει πως πρόκειται για μια gay πρόταση γάμου

19/04/2017
από

Αμέτρητα είναι τα βίντεο με τις προτάσεις γάμου που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Κάθε τόσο, όμως, ένα απ΄αυτά καταφέρνει να κλέψεις τις εντυπώσεις και να κάνει την καρδιά μας να λιώσει.

Ένα τέτοιο βίντεο έρχεται κι από την Ταϊβάν, μια χώρα της οποίας η κυβέρνηση είναι κοντά στο να γίνει η πρώτη στην Ασία που θα νομιμοποιήσει τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Ο Hsieh Cheng Lung ζητά απ΄τους περαστικούς στο πάρκο να κρατήσουν απ΄ένα μπαλόνι για να το δώσουν στη συνέχεια στο άτομο που σκοπεύει να κάνει την πρόταση γάμου.

Αρκετοί είναι αυτοί που δέχονται με χαρά να το κάνουν, χωρίς να ξέρουν, όμως, ότι το άτομο αυτό είναι ένας άλλος άνδρας.

“Οπότε τα μπαλόνια είναι για τη νύφη”, ρωτά μια γυναίκα.

Ο Hsieh λέει στο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί, ότι επέλεξε αυτό το σημείο στο πάρκο γιατί εκεί γνωρίστηκε με τον έρωτα της ζωής του, πριν από 7 χρόνια.

Τελικά, όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα φαίνεται να καταφθάνουν μαζί, ο Hsieh φωνάζει: “έρχεται ο σύντροφός μου”.

Αν και στην αρχή οι περισσότεροι υποθέτουν πως πρόκειται για τη γυναίκα που πλησιάζει, χαμογελούν και χειροκροτούν όταν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Μόνο ένα άτομο στο βίντεο λέει ότι δεν υποστηρίζει την ισότητα στον γάμο, οι υπόλοιποι όμως είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι…




Δες και αυτό!