#GreekLgbtParty: O πληρέστερος οδηγός LGBT διασκέδασης

16/03/2017

Μπορεί ο καιρός ν’ αρνείται πεισματικά να φτιάξει, εμείς όμως δε χάνουμε τη διάθεσή μας για διασκεδάση… που; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

SODADE2

Τα So Fridays συνεχίζουν την παρουσία τους στο BackStage του Sodade2 με καλεσμένο αυτή την Παρασκευή τον Petro Floorfiller. Ο Petros Floorfiller είναι ο πρώτος Έλληνας DJ, που έφερε τον ήχο της house στην Ελλάδα από το 1987 με καλεσμένους dj`s από το εξωτερικό και με την διοργάνωση parties.


S-CAPE

Η Σούλα Γκλάμορους σε περιμένει την Παρασκευή (17/3) στο πρώτο Glamorous Party στο κόσμο και αναμένεται να γίνει ο απόλυτος χαμός. Γυναίκες και άντρες που γουστάρουν τρελά σκηνικά, μουσικάρες από την Σουλάρα και φλερτ μέχρι το πρωί στο S-CAPE στο Γκάζι.


THE APARTMENT

Τριήμερος για μια ακόμη φορά ο εορτασμός στο Apartment. To σήμα δίνεται σήμερα σ΄ένα house party for all. Την Παρασκευή ο Manos Georgantas θα παίζει τις μουσικές τους, ενώ τo Σάββατο ετοιμαστείτε για ένα special robot show κι ερωτικές περιπτύξεις στον Άρη.


BIZZAR

O πυρετός στο Σαββατόβραδο καλά κρατεί στο Βizzar μ΄ένα σέξι LOLLYPOP πάρτι.


HORUS DA.DA CLUB

Οι εθελοντές κι οι εθελόντριες του Thessaloniki Pride επί τω έργω για μια ακόμα χρονιά. Το πρώτο πάρτι για το 2017 έρχεται στις 17 Μαρτίου και θα ‘χει μουσική 1990s και 2000s. Φυσικά στο αγαπημένο μας DaDa Horus.




Δες και αυτό!