Μια ακόμη πετυχημένη μουσικοθεατρική χρονιά ολοκληρώνεται στο Shamone την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Η σουρεαλιστική κωμωδία «Ξυπνάς μέσα μου το …show» σε σκηνοθεσία Βασιλικής Ανδρίτσου ολοκληρώνει τον κύκλο της με δυο επιπλέον παραστάσεις την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Τίποτα από όσα θα δείτε και θα ακούσετε δεν έχει Λογική. Την ιδιότροπη αυτή κυρία κλειδώστε την έξω από το Shamone και αφήστε διακριτικά τα κλειδιά στα παιδιά της εισόδου. Θα είναι όλοι συνωμοτικά ενήμεροι. Μόλις η παράσταση αρχίσει και το show μέσα σας αρχίσει να ξυπνά, ο Αστυνόμος Μπέκας, επιστρατεύοντας το αλάνθαστο ένστικτο του, θα φέρει στο ημίφως το δολοφόνο της Δούκισσα της Φλωρεντίας, στο «Έγκλημα στο Ψυχικό κοντά στο Κολωνάκι». Λίγο αργότερα, ο βασικός μάρτυρας Αύγουστος Μάρτυς, θα κληθεί να περιμένει στωικά μέχρι το 2187, αφού η «Δίκη της Τετάρτης» θα πάρει αιφνιδίως αναβολή. «Η ληστεία» που θα ακολουθήσει, θα φέρει στη δυσάρεστη θέση τον θεατρόφιλο ληστή, να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του θύματος του, μια ηθοποιό που ποτέ δεν εκτίμησε το υποκριτικό της βάθος. Αυτά κι άλλα τόσα ανεξέλεγκτα, θα εκτυλιχθούν, όσο γερές δόσεις ζωντανής μουσικής, από ντίσκο και λάτιν μέχρι έντεχνα και κρητικά, θα ξορκίζουν τη μιζέρια, ξυπνώντας μέσα σας το show!

Μετά την περυσινή του επιτυχία, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανεβαίνει για ακόμη μια φορά στην σκηνή του Shamone με ένα θίασο τρελών και τα ταλαντούχων ηθοποιών που αποτελείται από τους: Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργο Γαλίτη, Γιάννη Κρητικό, Παρθένα Χοροζίδου, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιάννη Σεμερτζίδη.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Μουσική

Επιμέλεια: Βασιλική Ανδρίτσου

Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη

Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου

Ενορχήστρωση – Πλήκτρα: Γιώργος Τσοκάνης

Κιθάρα – Φωνή: Γιώργος Πασχάλης

Ερμηνεύουν: Φώτης Σεργουλόπουλος, Γιώργος Γαλίτης, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Γιάννης Κρητικός, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιάννης Σεμερτζίδης


Πληροφορίες

Ημέρα: Κάθε Τετάρτη

Έναρξη: 22.30

Διάρκεια: 180 λεπτά

Εισιτήριο: 12€ με μπύρα ή κρασί

Shamone: Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3450144