Βρετανική εφημερίδα κάνει outing σε νεαρό νοσοκόμο

15/02/2017
από

Ήταν πριν από δύο μέρες όταν η βρετανική εφημερίδα Τhe Sun δημοσίευσε ένα άρθρο, αποκαλύπτοντας το παρελθόν ενός νέου νοσοκόμου ως gay πορνοστάρ.

Το άρθρο, που έφερε την περιγραφή “Άτακτος και νοσοκόμος: Σας αποκαλύπτουμε ότι ένας νοσοκόμος σε κορυφαίο νοσοκομείο είναι πρώην πορνοστάρ που πρωταγωνίστησε σε 23 X-rated ταινίες, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του”, αποκάλυπτε το όνομα, την ηλικία, το πρόσωπο, καθώς και το νοσοκομείο που εργάζεται ο νοσοκόμος. Ενώ, κατέληγε:“Φαίνεται πως δεν έχουν υπάρξει κάποια παράπονα από τους ασθενείς ή το προσωπικό, σχετικά με την προηγούμενη ενασχόληση του νοσοκόμου, που ενημερώθηκαν για το παρελθόν του όταν η The Sun διερεύνησε την ιστορία”. 

 

Το άρθρο, βέβαια, δεν εξηγούσε γιατί η ιστορία αυτή παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον ή πως σχετίζεται με την ικανότητα του νοσοκόμου να φροντίζει τους ασθενείς του.

Φυσικά, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν πολλές, με αποτέλεσμα η εφημερίδα να το κατεβάσει από την ιστοσελίδα της.

 

Αν κι ο νεαρός νοσοκόμος αρνείται τη συμμετοχή του στο δημοσίευμα αυτό, η εφημερίδα επικαλείται τ΄όνομά του, ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα, φαίνεται να έστειλε φωτογράφους στο σπίτι του για να τον απαθανατίσουν σε προσωπικές στιγμές.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!