Ένα παραμύθι για τη βασίλισσα του Χιονιού και τη σύζυγό της

0
171

«Η Bασίλισσα του Χιονιού κι η σύζυγός της» είναι μια συγκινητική ιστορία αγάπης, δημιούργημα της εταιρείας παιδικών animation Pop’n’Olly.

Η ιστορία βασίζεται στην επιτυχία της ταινίας της Disney, «Frozen» και μας ταξιδεύει στον κόσμο, όπου η Βασίλισσα του Χιονιού ζει ευτυχισμένη με τη σύζυγό της Summer. Δυστυχώς όμως, όπως συμβαίνει σε κάθε αγάπη που ξεχωρίζει, ο κόσμος είχε αντίθεση άποψη.

 

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο bill_thanau@yahoo.gr. Cu!