“Ντόναλντ, είμαι πολύ gay για να σου αρέσω”

05/02/2017
από

Στον ρόλο της παρουσιάστριας του Saturday Night Live βρέθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία ξεκίνησε με μία ομιλία για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός έδωσε έμφαση στην ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει εδώ και χρόνια ο νέος Αμερικανός πρόεδρος στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου της, Ρόμπερτ Πάτισον. Μίλησε, επίσης, ανοικτά για τη σεξουαλικότητά της, η οποία σχολίασε είναι ένας επιπλέον λόγος για να την αντιπαθεί σήμερα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Έχω λίγο άγχος για τη σημερινή εκπομπή γιατί ξέρω πως ο πρόεδρος πιθανότατα μας βλέπει και δεν είμαι σίγουρη ότι με συμπαθεί και πολύ Να πως το ξέρω. Πριν από τέσσερα χρόνια, είχα σχέση με αυτόν τον τύπο, τον Ρομπ και χωρίσαμε και μετά τα ξαναβρήκαμε και για κάποιο λόγο αυτό έκανε τον Ντόναλντ Τραμπ να τρελαθεί».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αναφερθεί τουλάχιστον 11 φορές στην Στιούαρτ στο Twitter.

«Και Ντόναλντ αν δεν με συμπαθούσες τότε, σίγουρα δεν πρόκειται να με συμπαθήσεις τώρα, γιατί παρουσιάζω το SNL και γιατί είμαι τόσο γκέι».

Η παρουσίαση της Στιούαρτ ολοκληρώθηκε με την παρακάτω διαφήμιση, με αφορμή τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl.




Δες και αυτό!