Η gay hook-up εφαρμογή Hornet ενάντια στην απαγόρευση Trump για τους πρόσφυγες

30/01/2017
από

Μία από τις κορυφαίες εφαρμογές του κόσμου στη gay κοινότητα, το Hornet αντιστέκεται κατά του διατάγματος του Προέδρου Donald Trump, που απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ σε μετανάστες και πρόσφυγες από επτά χώρες προέλευσης (Ιράκ, Συρία, Ιράν, Σουδάν, Λιβύη και Σομαλία).


Το Hornet έστειλε ένα σύντομο μήνυμα προς τους χρήστες του την Κυριακή λέγοντας ότι η εφαρμογή υποστηρίζει μουσουλμάνους και μετανάστες.

Η εν λόγω εφαρμογή ιδρύθηκε το 2011, έχει πάνω από 18 εκατομμύρια χρήστες και είναι κορυφαία εφαρμογή στο είδος της στην αγορά της Γαλλίας, της Ρωσίας, της Βραζιλίας, του Ταϊβάν και της Τουρκίας.

Η εφαρμογή Hornet στέκεται αλληλέγγυα μαζί με τους μετανάστες και τους μουσουλμάνους σ’ όλο τον κόσμο”, γράφει το μήνυμα, και συνεχίζει:

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κοινότητα που γιορτάζει την ποικιλομορφία και ξεπερνά τους τοίχους ή τα σύνορα. Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων.

Το μήνυμα αυτό συνδέεται με την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (American Civil Liberties Union) ‘Know Your Rights’ και ακολουθεί το hashtag: #NoBanNoWall.




Δες και αυτό!