H Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Κιέβου

Την έχουμε απολάυσει στη σκηνή του Athens Pride, των MAD Video Music Awards & MADwalk, στην ημέρα θετικής ενέργειας της Amita Motion, έχει πάρει πολλά βραβεία για τις επιτυχίες της, μεταξύ των οποίων και το ελληνικό MTV EMA Award: η Δήμητρα Παπαδέα, κοινώς Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σύντομα καθώς η ΕΡΤ έκανε ανάθεση στους Δημήτρη Κοντόπουλο και Φωκά Ευαγγελινό, το πετυχημένο δίδυμο του διαγωνισμού με ρεκόρ επιτυχιών στην ιστορία του διαγωνισμού (σκέψου η χειρότερή τους θέση ήταν η 7η με τον Σάκη Ρουβά).

Έτσι ολοκληρώνεται για φέτος τουλάχιστον το όνειρο των Stereo Soul που ήταν οι συνυποψήφιοι της Demy στην ΕΡΤ για τη Eurovision. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρία τραγούδια ετοιμάζονται για να παρουσιαστούν σύντομα στο ελληνικό κοινό και να τα ψηφίσει. Η διαδικασία δεν θα είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό σόου όπως παλιά αλλά πιθανόν διαδικτυακά ή μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

Αξίζει να θυμηθούμε το ντουέτο της Demy με την Poli Genova στα φετινά MAD Video Music Awards, όπου ακούσαμε και την ελληνική εκδοχή της Βουλγάρικης συμμετοχής στη Eurovision 2016.

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!