Ακόμα ένας gay άνδρας δολοφονήθηκε από το Ισλαμικό Κράτος, που συνεχίζει την προσπάθεια του να “εξαλείψει” στην ομοφυλοφιλία.

Σε κάθε μάλιστα δολοφονία το ISIS τραβά και τις απαραίτητες φωτογραφίες, όπως αυτές που κυκλοφόρησαν εχθές και δείχνουν βήμα βήμα την εκτέλεση ενός άνδρα που κατηγορείται ως ομοφυλόφιλος.

Αρχικά η “hisbah“, η θρησκευτική αστυνομία, οδηγεί τον άτυχο άνδρα σε ένα κτίριο στη Μοσούλη. Πλήθος κόσμου φαίνεται να είναι συγκεντρωμένο και να παρακολουθεί κάτι που έχει πάρει τη μορφή λαϊκού θεάματος. Ένας δικαστής ενημερώνει τον κόσμο για το “έγκλημα” που διέπραξε το θύμα με το ανάγνωσμα της ποινής να ακολουθεί.

Ο κατηγορούμενος με δεμένα τα μάτια προετοιμάζεται για την εκτέλεση.

Θα το πετάξουν από ένα ψηλό κτίριο με το πρόσωπο στραμμένο στο δρόμο.

Αν το άτυχο θύμα επιβιώσει της πτώσης, το κοινό αναλαμβάνει να τον αποτελειώσει με λιθοβολισμό.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες LGBTI άτομα έχουν σκοτωθεί από τους Τζιχαντιστές. Οι gay άνδρες, σύμφωνα με το ISIS, είναι τα “χειρότερα πλάσματα” του κόσμου.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!