Η σειρά που έγινε λατρεία για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο είχε αγγίξει καρδιές αρκετών gay ανδρών. Μάλιστα ένας εξ αυτών, ο 32χρονος σήμερα Νεοϋορκέζος Dan Clay, πραδέχεται πως όταν η σειρά Sex & The City παίζονταν πριν από χρόνια, στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO, αυτός ισχυρίζονταν πως την απεχθάνεται και πως τον εκνεύριζαν οι φίλες του που πήγαιναν στο σπίτι του και τον “ανάγκαζαν” να βλέπει μαζί τους τη σειρά.

Τώρα ο Dan Clay, έχει πει ανοιχτά πως είναι gay και παραδέχεται πως λατρεύει τη σειρά. Έτσι άρχισε να ντύνεται ως την Carrie Bradshaw και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο Instagram. Μάλιστα τυγχάνει να μένει κοντά στο θρυλικό σπίτι της Carrie και συχνά φωτογραφίζεται και στη γειτονιά που βλέπαμε στη σειρά.

Ο ίδιος δε περιγράφει τη δουλειά του (είναι σύμβουλος στρατηγικής και καινοτομίας σε μεγάλη εταιρεία) ως “δουλειά σε στυλ Miranda!” ενώ πολλά από τα ρούχα που φοράει στις φωτογραφίες είναι της σχεδιάστριας τη σειράς Patricia Fields.

Το προφίλ του Dan Clay στο Instagram διαρκώς μαζεύει και νέους φίλους και μέχρι και η ίδια η ηθοποιός Sarah Jessica Parker του έστειλε μήνυμα και του είπε πως έχει ενθουσιαστεί με αυτό που βλέπει.