Το Ρότερνταμ ετοιμάζεται για τα Eurogames 2011

20/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Με επίσημο μότο Show your Colour, το Ρότερνταμ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου τα Eurogames 2011, το πιο σημαντικό gay και lesbian αθλητικό γεγονός της Ευρωπαϊκής Ηπείρου. Το Ολλανδικό λιμάνι θα υποδεχτεί περίπου 6000 συμμετέχοντες απ΄όλη την Ευρώπη, σε μια γιορτή για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το gay κίνημα.

Στα φετινά Eurogames οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε 28 αθλήματα, ενώ η ολλανδική πόλη καλεί τους κατοίκους της, τους αθλητές και βέβαια όλους, όσους την επισκεφθούν, να διαδώσουν όλοι μαζί το μήνυμα των φετινών αγώνων… την αποδοχή του άλλου ανεξάρτητα από το πολιτιστικό του παρελθόν, τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ή το φύλο. Στη φετινή γιορτή του αθλητισμού και των gay δικαιωμάτων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι.

Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 3000 άτομα, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 130 ευρώ για τα μέλη της Ευρωπαϊκής ΛΟΑΔ Αθλητικής Ομοσπονδίας και 200 ευρώ για όσους δεν είναι μέλη.

Που μπορείς να διαγωνισθείς; Το πόλο, ο στίβος, το ποδόσφαιρο, το κολύμπι, το χάντμπολ, το τένις, το σκάκι, το μπριτζ είναι ορισμένα μόνο από τα 28 αθλήματα που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης.

Εκτός από τους αγώνες, το παράπλευρο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αρκετά πάρτι, φεστιβάλ κινηματογράφου, εκθέσεις τέχνης κλπ.

Τα Eurogames έχουν και επίσημο τραγούδι, κατά τα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Το τραγούδι με τίτλο “Show Your Colour” ερμηνεύει η Ραφαέλα Πάτον, νικήτρια του Ολλανδικού Super Idol του 2006.

Περισσότερα για τους αγώνες μπορείτε να μάθετε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.eurogames2011.eu.

Το official promo των αγώνων…


…και το official song!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!