Τραγική κατάληξη είχε η Raina Aliev, μια νεαρή τρανς γυναίκα στη Ρωσία, η οποία δολοφονήθηκε λίγες μέρες μετά τον γάμο της.

Το θύμα καταγόταν από μια οικογένεια Τσετσένων που ζουν στο Νταγκεστάν, μια μουσουλμανική περιοχή μεταξύ της Κασπίας Θάλασσας και της Τσετσενίας.

Αν και οι συνθήκες του θανάτου της δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, ωστόσο είναι γνωστό ότι το σώμα της βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση όταν ανακαλύφθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 25χρονη Raina είχε ενημερώσει την Αστυνομία ότι δεχόταν απειλές για την ζωή της.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, ο πατέρας της, Alimshaikh Aliev, είχε βγει στη τηλεόραση ζητώντας από ομοεθνείς και ομόθρησκους του να την σκοτώσουν. Ο ίδιος δεν αποδεχόταν την ταυτότητα της Raina.

“Αφήστε τον να σκοτωθεί, δεν θέλω να τον δω. Φέρτε τον εδώ και να τον σκοτώσουν μπροστά στα μάτια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα της, η οποία είπε:

“Δεν θέλω να τον ξαναδώ. Γιο γέννησα! Αυτό είναι ντροπή για την οικογένεια».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!