Το 13ο Pride πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Ταϊβάν με δεκάδες χιλιάδες άτομα να συγκεντρώνονται στην Ταϊπέι για τη μεγάλη παρέλαση.

ακολουθεί διαφήμιση...

Η συμμετοχή μάλιστα ξεπέρασε τα 80.000 άτομα, καθώς συμμετείχαν άτομα  από το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, αλλά και την Ιαπωνία.

Η παρέλαση είχε ως βασικό μήνυμα την καταπολέμηση του ρατσισμού απέναντι στη LGBTQ κοινότητα.

Παρά το γεγονός ότι η χώρα θεωρείται σχετικά προοδευτική ως προς τα LGBT δικαιώματα, δεν έχει νομιμοποιήσει τους γάμους για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αν και το νομόσχέδιο έχει κατατεθεί στο κοινοβούλιο από το 2013, ακόμα δεν έχει ψηφιστεί.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!