Hθοποιός του Grey’s Anatomy κάνει coming out ως bisexual

09/10/2016

Έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Callie Torres στο Grey’s Anatomy.

Ο λόγος για την ηθοποιό Sara Ramirez, η οποία δήλωσε ανοιχτά ότι είναι bisexual μέσα από μια ομιλία της στον οργανισμό “True Colours Fund’s 40”.

“Τόσοι πολλοί νέοις ζουν χωρίς στέγη και είναι άτομα των οποίων οι ζωές βρίσκονται σε πολλές διασταυρώσεις – είτε είναι η ταυτότητα φύλου, η έκφραση φύλου, η φυλή, η τάξη, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η θρησκεία, κλπ.

Διασταυρώσεις που υπάρχουν στη δική μου ζωή: Γυναίκα, πολυφυλετική γυναίκα, queer, bisexual, Mεξικανή-Ιρλανδή-Αμερικανίδα, μετανάστρια και μεγαλωμένη από καθολικές οικογένειες.

Έχω επενδύσει σε έργα που επιτρέπουν τη φωνή της νεολαίας μας να ακουστεί…”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!