Ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές στο skateboarding δηλώνει περήφανα gay

28/09/2016

O επαγγελματίας αθλητής στο skateboarding, Brian Anderson, έκανε coming out ως gay.

O 40χρονος skateboarder, που κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο το 1999, μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του σε ένα βίντεο του Vice.

Σύμφωνα με το αθλητικό site GrindTV, “είναι η πρώτη φορά που ένας τόσος σημαντικός αθλητής από το συγκεκριμένο χώρο απόφασίζει να μιλήσει ανοιχτά”.

brianandersonsmokingbencolen

“Ποτέ δεν πίστευα ότι θα καθόμουν εδώ και θα μιλούσα για το ότι είμαι gay μπροστά στην κάμερα, αλλά το ήθελα”, εξηγεί ο ίδιος στο βίντεο.

“Σκέφτομαι το πως ένιωθα όταν ήμουν νεότερος, εντελώς τρομαγμένος – πολλά απ΄αυτά τα παιδιά δεν έχουν ελπίδα. Το να ακούς τι πέρασα και πως όλα έγιναν καλύτερα και πως ένιωσα περισσότερο χαρούμενος, περισσότερο ελεύθερος και ότι δεν έχω πια όλη αυτή την ντροπή θαμμένη μέσα στο σώμα μου… το να μεταφέρω αυτό το μήνυμα ήταν πολύ σημαντικό για εμένα…”

“Ο κόσμος ρωτά, ‘Γιατί το κάνεις αυτό τώρα και όχι νωρίτερα; Θα ήταν πιο αποδοτικό’. Είχα φρικάρει εντελώς, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Ήμουν πραγματικά τρομαγμένος και ο κόσμος θα το εκλάμβανε πολύ διαφορετικά…”

Δείτε το βίντεο…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!