“Καλύτερα μαζί, παρά πρώτος”

19/09/2016

Πάντοτε οι ειδήσεις που αποτυπώνουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής (όταν αυτό υπάρχει) αξίζει να προβάλλονται περισσότερο. Ακόμα κι όταν η θεματολογία δε συμπίπτει με τον χαρακτήρα του εκάστοτε μέσου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, δυο αδέρφια που διαγωνιζόταν στο World Triathlon Series, στο Cozumel του Μεξικό.

Ο Τζόνι Μπράουνλι βρισκόταν μόλις 700 μέτρα πριν από τη γραμμή του τερματισμού, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Για καλή του τύχη, ο Τζόνι είχε δίπλα του τον αδερφό του Άλιστερ, o οποίος τον αγκάλιασε και τον κουβάλησε στο τέρμα της διαδρομής, χάνοντας έτσι την πρώτη θέση στον αγώνα.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!