Η γυναίκα που μετά από 20 χρόνια ξυρίσματος έμαθε να ζει με τις τρίχες στο πρόσωπό της

16/09/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Για χρόνια η Little Bear Schwarz σηκωνόταν πάντα πριν από τους συντρόφους της για να ξυρίσει το μικρό της μούσι. Μέχρι που 2 χρόνια πριν και μετά από τη νίκη της σ΄ένα διαγωνισμό, η 33χρονη γυναίκα αποφάσισε να αποδεχτεί τις τρίχες στο πρόσωπό της.

Έκτοτε, η Schwarz έμαθε να ζει με τα βλέμματα του κόσμου και τη συχνή ερώτηση για το αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Αλλά κι έτσι, αρνείται να γυρίσει στην παλιά της ζωή και στο καθημερινό ξύρισμα.

“Πήρα μια γεύση το πως είναι ο πραγματικός μου εαυτός και δεν μπορώ να γυρίσω στο πως ήμουν”, δηλώνει χαρακτηριστικά. “Είμαι περήφανη για το μούσι μου και δουλεύω σκληρά για να το κρατώ μαλακό”.

H Schwarz  ζει στο Σιάτλ. Στα 31  διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), με σύμπτωμα την έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Στα 14 άρχισε να βγάζει τις πρώτες τρίχες στο πάνω χείλος, στο πηγούνι και στο στήθος της.

“Άρχισα το ξύρισμα σε τακτική βάση. Δεν είχα επιλογή. Ξυριζόμουν πάντα στο ντους, καθώς δεν ήθελα να δω τον εαυτό μου να το κάνει. Ήμουν πολύ μυστικοπαθής σχετικά με αυτό. Πάντα έβγαζα εξανθήματα από το ξύρισμα, τα οποία κάλυπτα με make-up για να μην με δουν.

Όπως δηλώνει η ίδια, οι τρίχες δεν τη δυσκολεύουν πια στο να βγει ραντεβού.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!