Στη σύλληψη μιας γυναίκας και της κόρης της προχώρησε η αστυνομία της Οκλαχόμα με την κατηγορία του “αιμομικτικού” γάμου.

Ο λογος για τη 43χρονη Patricia Spann και τη 25χρονη Misty Spann, οι οποίες παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάρτιο.

Η Patricia είχε χάσει την κηδεμονία της Misty και των άλλων δυο παιδιών της, που μεγάλωσαν με τον παππού και τη γιαγιά.

Όταν οι αρχές ανακάλυψαν τη σχέση τους, η Patricia δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι παρενέβη κανέναν νόμο, μιας και η Misty δεν θεωρείται πλέον κόρη της.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, παντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Patricia παντρεύεται με κάποιο από τα παιδιά της. Το 2008 είχε παντρευτεί τον γιο της, με τον γάμο να θεωρείται άκυρο το 2010.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!