Φόρο τιμής στα θύματα της τραγικής επίθεσης στο gay κλαμπ “Pulse”, στο Ορλάντο, αποτίει το νέο τραγούδι της Sia.

Η 40χρόνη τραγουδίστρια από την Αυστραλία, η οποία στον παρελθόν έχει αφιερώσει την επιτυχία της “Titanium” στα 49 θύματα της επίθεσης, μας σύστησε σήμερα το τραγούδι της ‘The Greatest’, μαζί με ένα εξαιρετικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η νεαρή Αμερικανίδα χορεύτρια Maddie Ziegler.

Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε τη Ziegler να “φορά” τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο πρόσωπό της, χορεύοντας με 49 άλλους μικρούς και μεγάλους χορευτές και καταλήγοντας σε μια “γνώριμη” εικόνα ακίνητων σωμάτων πεσμένων στο πάτωμα …με το μήνυμα #WeAreYourChildren.

Στο τραγούδι ακούγεται και η φωνή του Kendrick Lamar, του Αμερικανού ράπερ που «σάρωσε» στα φετινά Grammy Awards.

 

 

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Sia
Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!