38.000 άτομα χρησιμοποίησαν το Grindr στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

27/08/2016

Τα στατιστικά που έχουν να κάνουν με τη χρήση του Grindr στο Ρίο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής dating πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, 38.000 άτομα από 109 χώρες χρησιμοποίησαν το Grindr στέλνοντας περισσότερα από 14 εκατομμύρια μηνύματα (αριθμός ρεκόρ) σε περίοδο 2 εβδομάδων.

Μάλιστα υπάρχει και ένας διαδραστικός χάρτης που δείχνει ποιες εθνικότητες “προτίμησε” η κάθε χώρα!

Στιγμιότυπο 2016-08-27, 1.21.27 μμ

Σύμφωνα μ΄αυτόν, οι χρήστες από την Ελλάδα προτίμησαν για τις επαφές τους άτομα από τη Βραζιλία, τις Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν επίσης μετρήσεις για το ποια “χώρα” έστειλε τα περισσότερα μηνύματα, τις περισσότερες εικόνες κλπ. Απ΄αυτές προκύπτουν ότι η Βραζιλία, οι Η.Π.Α και το Ηνωμένο Βασιλείο ήταν οι πιο δραστήριες στους αγώνες.

“Εδώ είναι η πραγματικότητα”, σημειώνει το Grindr, “Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος όπου οι αθλητές διαγωνίζονται, είναι μια ευκαιρία για άνδρες από κάθε υπόβαθρο να έρθουν σε επαφή με ασφάλεια, να μιλήσουν και να γνωριστούν. Και εμείς τους δίνουμε το εργαλείο να το κάνουν…”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!